Vilassar de Mar posa en marxa el Servei d’informació i atenció a les dones (SIAD)

La Regidoria de Serveis Socials ha posat en funcionament el Servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) a Vilassar de Mar. El SIAD és un servei de titularitat municipal, que garanteix l’accés de totes les dones a la informació, l’orientació i l’assessorament en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès: àmbit laboral, social, personal, familiar, recursos públics i altres, fent especial atenció a la detecció de la violència masclista.

El servei compta amb una informadora, una psicòloga i una jurista. La informadora té la funció de rebre a les dones usuàries, valorar la seva demanda i fer la derivació, si cal, a algun dels altres serveis del SIAD. La psicòloga ofereix un servei presencial i gratuït d’atenció psicològica per orientar i assessorar les dones que ho necessitin. I la jurista assessora i orienta sobre assumptes jurídics d’interès per a les dones, principalment sobre temes de separacions, custòdies d’infants, incompliments de pensions i règims de visites, agressions sexuals i violència contra les dones.

El SIAD té la seu a les dependències de Serveis Socials, carrer Santa Eulàlia, 40. Per a demanar hora es pot enviar un correu electrònic a siad@vilassardemar.cat o trucar al telèfon 93 754 05 00 (dilluns de 16 a 17 h, dimecres de 10 a 18 h i divendres de 9 a 13 h).