Vilassar de Mar participa a les jornades del vi, del pèsol i de la maduixa

La comarca és rica en jornades gastronòmiques. Enguany Vilassar de Mar s’ha adherit per primera vegada a les jornades del vi de la DO Alella i de la maduixa i consolida la seva participació en la del pèsol. Les primeres en arribar han estat les jornades gastronòmiques del vi de la DO Alella. Van encetar-se el 25 de març i duraran fins al 10 d’abril, i al municipi compten amb la participació del restaurant La Nova Atlàntida, que ha creat un menú amb el vi DO Alella com a protagonista.

A l’abril arribarà ‘La cuina del pèsol’, un circuit gastronòmic per dotze municipis de la comarca amb l’objectiu de promocionar el consum del pèsol, un dels conreus amb més tradició al Maresme. Vilassar de Mar hi participa de l’1 al 30 d’abril amb set restaurants: La Nova Atlàntida, l’Atlàntida 2, el Club Nàutic de Vilassar de Mar, el Sot, el Terral, Can Finestretes i Botavara; i la botiga de plats cuinats: can Pocurull. Del 30 d’abril al 29 de maig serà el torn de les jornades de la maduixa en les quals participarà el restaurant Botavara.
Els menús i les activitats de les tres jornades gastronòmiques es podran conèixer al web de l’Ajuntament i del Consell Comarcal així com a través dels fulletons que recolliran els menús que s’han programat a Vilassar de Mar i a la resta de pobles participants, a més d’algunes receptes culinàries.

Leave a Reply