Vilassar de Mar organitza diferents activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona

La projecció d’un documental, una exposició de fotografies, un programa de televisió especial, una xerrada sobre el mercat laboral i un sopar amb ball són els actes que es faran a Vilassar de Mar per celebrar el Dia Internacional de la Dona.

VdM’TV, la televisió municipal per internet, ha gravat un capítol especial del programa Androna oberta amb quatre dones de Vilassar de Mar. El 8 de març, a les 18.30 hores, es presentarà a la Biblioteca Municipal. La idea ha sorgit des de la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran, que, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ha volgut explicar històries de superació de quatre dones de Vilassar de Mar, que donaran veu al capítol titulat “Heroïnes anònimes”, que es podrà veure a partir de la seva presentació a http://tv.vilassardemar.cat.

Pel que fa a les entitats, l’associació de veïns El Barri farà divendres la projecció d’un documental i una xerrada. Per la seva part, l’entitat Viladona aquest diumenge 4 de març inaugurarà l’exposició fotogràfica “Mirades femenines”, al Museu Monjo-Museu Municipal, una mostra que es podrà visitar fins el 22 d’abril. El 9 de març, a la seu de Viladona, és a dir, l’hotel d’entitats del carrer Sant Joan, hi haurà la xerrada “El mercat laboral de la dona avui”, i el 16 de març, a les 21.30 h, organitzaran el tradicional sopar i ball del dia de la dona, a l’Escola del Mar.

ACTES DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

2 març

21 h Projecció d’un documental i participació de dones de l’associació en “mirades de dona”. Locals municipals pl. Carlos Trias. (Associació de Veïns El Barri)

4 març

12 h Inauguració de l’exposició fotogràfica “Mirades femenines” del grup Una mirada particular de Viladona. Es podrà visitar fins el 22 d’abril. Museu Monjo-Museu Municipal

8 març

18.30 h Presentació del capítol del programa Androna Oberta realitzat per VdM’TV, la televisió municipal per internet: “Heroïnes anònimes”. Quatre dones de Vilassar de Mar, quatre vides anònimes, quatre històries de lluita des del silenci que representen a milers de dones. I després… Prenem un cafè i digues la teva! Biblioteca Municipal E. Lluch (Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran)

9 març

21 h Xerrada: “El mercat laboral de la dona avui”, a càrrec d’Adelina Cobos Caballero, sindicalista de CCOO. Seu de Viladona (C. Sant Joan, 36)

16 març

21.30 h Sopar i ball. Preu: 15 euros sòcies i 17 euros no sòcies. Reserves al tl. 937502487. Escola del Mar. (Viladona)

 

Leave a Reply