Vilassar de Mar manté les tres Flors d’Honor de Viles Florides

Passeig dels Pins Viles FloridesVilassar de Mar ha aconseguit mantenir les tres Flors d’Honor en la quarta edició del certamen Viles Florides, iniciativa impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per fomentar la millora dels espais verds. La idea, similar al concurs que es celebra a França des de fa més de 50 anys, és atorgar un distintiu, la Flor d’Honor, a aquells municipis que destaquen pel seu compromís amb els espais verds, la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats i la millora de l’espai urbà. Enguany la màxima distinció passava de tres a cinc Flors d’Honor.

A l’acte d’entrega de premis, que es va fer ahir a Sant Hilari Sacalm, com a representant de Vilassar de Mar va recollir el guardó el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Espais Públics, Equipaments i Medi Ambient, Joan Roca. El jurat va destacar Vilassar de Mar com a “vila ben dotada d’espais verds, ben distribuïts i sobretot amb nombroses vies arbrades que donen continuïtat al verd per tot el municipi”. També va destacar la col·laboració dels voluntaris de la Biblioteca Municipal en l’enjardinament d’aquest equipament així com la tasca d’educació ambiental que es fa a les escoles.

Cal recordar que Vilassar de Mar ha participat a totes les edicions de Viles Florides aconseguint en les dues primeres dues Flors d’Honor i a la tercera, l’any passat, les tres Flors d’Honor, fita que enguany ha tornat a revalidar. En aquesta 4a edició, Olot s’ha emportat la màxima distinció que ha atorgat mai el certamen, quatre Flors d’Honor.

 

 

 

Leave a Reply