Vilassar de Mar instal•la cinc minideixalleries de petits residus especials

Vilassar de Mar compta amb cinc minideixalleries urbanes de petits residus especials d’ús domèstic que permetran recollir de forma selectiva piles, bateries de mòbils, residus d’aparells elèctrics i electrònics, CD’s-DVD’s, cartutxos d’impressora d’injecció i bombetes de baix consum.

Les minideixalleries són uns plafons fixes d’uns 2 metres d’alt per 1 d’ample i només 26 cm de profunditat amb compartiments destinats a recollir aquests petits residus. Els cinc punts s’ubicaran a la plaça Vicenç Casanovas, al carrer Narcís Monturiol (pl. Andreu Teixidó), a l’avinguda Carles III (davant l’Atlàntida), al carrer Sant Jaume confluència amb Buenos Aires i al carrer Maria Vidal, 201.

La instal•lació d’aquests punts de reciclatge és possible gràcies al conveni que l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha signat amb l’empresa Blipvert SL, que assumeix el cost de la instal•lació. L’empresa també s’encarrega de forma gratuïta del servei de neteja, la recollida dels residus i el seu transport a reciclatge.

Leave a Reply