Vilassar de Mar instal•la al carrer Sant Joan un altre Smartpoint

La Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha instal•lat un nou punt d’informació, l’anomenat Smartpoint, al nucli antic, concretament al carrer Sant Joan al costat de la plaça de l’Església. Aquest és el tercer punt d’aquestes característiques que s’instal•la a Vilassar de Mar. El primer va entrar en funcionament al juliol del 2009 i està ubicat a la confluència del carrer Narcís Monturiol amb l’avinguda Montevideo i el segon va entrar en funcionament al desembre del 2010 al barri de la Xinesca.

L’Smartpoint és un punt d’informació intel•ligent i interactiu al servei del ciutadà. Mitjançant una pantalla LCD s’hi projecten notícies, vídeos, agendes culturals, etc, actualitzades constantment gràcies a la xarxa Wi-Fi/WiMAX municipal. Està format per una estructura d’acer galvanitzat a l’interior i d’acer inoxidable a la part exterior i una pantalla plana LCD de 46″, protegida amb un vidre laminat de tres capes antivandalisme. Mitjançant la pantalla tàctil l’usuari pot accedir a les diferents informacions: el temps, l’agenda cultural, les notícies, les farmàcies, telèfons d’interès, a més de diferents imatges de Vilassar de Mar.
El nou punt d’informació ha estat subvencionat pel fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local i ofereix servei Wi-Fi a la zona, igual que la resta de punts ja instal•lats.

Leave a Reply