Vilassar de Mar instal•la al barri de la Xinesca un altre Smartpoint

SmarpointXinesca1 [1]La Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha instal•lat un nou punt d’informació, l’anomenat Smarpoint, al barri de la Xinesca, a la plaça dels calafats (carrer Maria Vidal, 198-200). Aquest és el segon punt d’aquestes característiques que s’instal•la a Vilassar de Mar i properament s’instal•larà un tercer al nucli antic. El primer va entrar en funcionament al juliol del 2009 i està ubicat a la confluència del carrer Narcís Monturiol amb l’avinguda Montevideo.

L’Smartpoint és un punt d’informació intel•ligent i interactiu al servei del ciutadà, que a més ofereix servei Wi-Fi a la zona. Mitjançant una pantalla LCD s’hi projecten notícies, vídeos, agendes culturals, etc, actualitzades constantment gràcies a la xarxa Wi-Fi/WiMAX municipal. Està format per una estructura d’acer galvanitzat a l’interior i d’acer inoxidable a la part exterior i una pantalla plana LCD de 46″, protegida amb un vidre laminat de tres capes antivandalisme.
Mitjançant la pantalla tàctil l’usuari pot accedir a les diferents informacions: el temps, l’agenda cultural, les notícies, les farmàcies, telèfons d’interès, a més de diferents imatges de Vilassar de Mar

El nou punt d’informació ha estat subvencionat pel fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local.

Leave a Reply