Vilassar de Mar i quatre pobles més del Maresme organitzen el XVII Concurs de fotografia

Els serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, el XVII Concurs de fotografia per a joves d’entre 12 i 30 anys. Els participants han de ser de la comarca del Maresme, aficionats a la fotografia (no professionals).

La temàtica del concurs és lliure i es poden presentar fotografies en color, blanc i negre, i digitals, amb un màxim de dues fotografies per participant. S’han de lliurar a qualsevol dels punts organitzadors abans del 14 de maig. A Vilassar de Mar les fotografies s’han de fer arribar al carrer Sant Jaume, 18, fent constar en el sobre la frase “Concurs de fotografia”. 

Respecte als premis, s’han establert dos per categoria, que seran “xecs regal” per a material audiovisual. En el grup A, participants de 12 a 17 anys, el primer premi és de 150 € i el segon de 75 €. En el grup B, de 18 a 30 anys, el premi és de 300 € per al primer premi i 200 € per al segon. 

El veredicte es farà públic el 21 de maig a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar, coincidint amb l’inici de la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels cinc pobles organitzadors. A Vilassar de Mar es podrà veure del 21 de maig al 12 de juny, a Cabrils del 18 de juny al 2 de juliol, a Argentona del 9 al 23 de juliol, a Vilassar de Dalt del 10 al 24 de setembre i a Cabrera de Mar de l’1 al 15 d’octubre.

Leave a Reply