Vilassar de Mar escriurà una carta conjunta als 9 polítics empresonats

Aquest dimecres, es va celebrar, una nova concentració a la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per demanar la llibertat dels presos polítics catalans. Organitzada per l’Assemblea i el CDR del nostre municipi, l’objectiu de l’aplec era demanar a Vilassar de Mar que escrigui una carta conjunta als nou empresonats i fer-se-la arribar.

Així, es va presentar l’esborrany de la carta oberta. A partir d’aquest dijous,  tothom qui ho vulgui hi podrà afegir frases, missatges d’ànim, dibuixos i tot allò que se’ls vulgui fer arribar. En l’esborrany de la carta se’ls explica als nous empresonats el reguitzell d’actes que s’han fet a Vilassar de Mar des que van entrar en els diferents centres penitenciaris madrilenys. Estarà disponible en diferents establiments comercials de Vilassar de Mar, a partir d’aquest dijous, per tal que la pugui signar tothom qui ho vulgui. L’objectiu, diuen els organitzadors, és arribar al miler de firmes.

L’acte d’aquest dimecres, que portava per lema No esteu sols, va tenir un moment per a la música.  Es va aprofitar per retre un homenatge al raper mallorquí Valtonyc a qui l’Audiència nacional li ha donat 10 dies per entrar a presó acusat d’apologia del terrorisme i injúries greus a la corona per uns temes seus.

Tant l’ANC com el CDR convoquen aquests actes de suport tots els dies 2 i 16 de cada més coincidint amb les dates en les quals els polítics catalans van ser empresonats per ordre del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.