Vilassar de Mar es vesteix de Festa Major del 23 al 27 de juny

Cinc dies per gaudir de més d’una setantena d’activitats és el que proposa enguany la Festa Major de Sant Joan que torna a apostar per les activitats a l’aire lliure. Una de les principals novetats és que el programa de Festa Major, a més del format paper tradicional, s’ha gravat en format àudio per tal de fer-lo accessible a les persones invidents.

La Festa Major de Sant Joan s’adapta als temps de crisi, hi ha un dia menys, però manté l’oferta i la qualitat de les activitats. Música, art, circ, dansa, teatre, animació de carrer, ball, jocs i esport es conjuguen amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic. La Comissió de Festes de la Regidoria de Cultura ofereix un programa que combina els actes tradicionals amb les propostes de les entitats i on no hi falten els actes de gran format. Entre ells, l’espectacle de Toni Albà, “Audiència i-Real” a l’Ateneu Vilassanès, el Summer Festival o el concert gratuït d’en Gerard Quintana, Gossos i Smoking Stones, a la platja de Palomares. La música és una de les protagonistes indiscutibles de la Festa Major. La Salseta del Poble Sec seguirà posant música a la revetlla de Sant Joan, la Principal de la Bisbal tornarà amb concert i ball el dia de Sant Joan, la Beat Club Orquestra recordarà els mítics anys 60 el dia 26 de juny i el grups locals (divendres 25 i dissabte 26 de juny) pujaran a l’escenari de la Festa’l Burro, a l’Escola del Mar. El final el posarà l’espectacular castell de focs d’artifici a la platja.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies i gràcies a Vilassar Ràdio, ha gravat el programa de la Festa Major de Sant Joan en format àudio (mp3) per tal de fer-lo accessible a les persones invidents. L’Ajuntament ha editat una vintena de CD’s que mitjançant la col•laboració de l’ONCE s’han fet arribar a les persones invidents del municipi. En el CD es poden trobar tots els actes de la Festa Major, desglossats per dies, i les presentacions de l’alcalde i la regidora de Cultura. També es pot accedir a la versió àudio del programa de la Festa Major des del web municipal www.vilassardemar.cat.

Leave a Reply