Vilassar de Mar es vesteix de Festa Major del 23 al 27 de juny

  •  

Cinc dies per gaudir de més d’una setantena d’activitats és el que proposa enguany la Festa Major de Sant Joan que torna a apostar per les activitats a l’aire lliure. Una de les principals novetats és que el programa de Festa Major, a més del format paper tradicional, s’ha gravat en format àudio per tal de fer-lo accessible a les persones invidents.

La Festa Major de Sant Joan s’adapta als temps de crisi, hi ha un dia menys, però manté l’oferta i la qualitat de les activitats. Música, art, circ, dansa, teatre, animació de carrer, ball, jocs i esport es conjuguen amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic. La Comissió de Festes de la Regidoria de Cultura ofereix un programa que combina els actes tradicionals amb les propostes de les entitats i on no hi falten els actes de gran format. Entre ells, l’espectacle de Toni Albà, “Audiència i-Real” a l’Ateneu Vilassanès, el Summer Festival o el concert gratuït d’en Gerard Quintana, Gossos i Smoking Stones, a la platja de Palomares. La música és una de les protagonistes indiscutibles de la Festa Major. La Salseta del Poble Sec seguirà posant música a la revetlla de Sant Joan, la Principal de la Bisbal tornarà amb concert i ball el dia de Sant Joan, la Beat Club Orquestra recordarà els mítics anys 60 el dia 26 de juny i el grups locals (divendres 25 i dissabte 26 de juny) pujaran a l’escenari de la Festa’l Burro, a l’Escola del Mar. El final el posarà l’espectacular castell de focs d’artifici a la platja.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies i gràcies a Vilassar Ràdio, ha gravat el programa de la Festa Major de Sant Joan en format àudio (mp3) per tal de fer-lo accessible a les persones invidents. L’Ajuntament ha editat una vintena de CD’s que mitjançant la col•laboració de l’ONCE s’han fet arribar a les persones invidents del municipi. En el CD es poden trobar tots els actes de la Festa Major, desglossats per dies, i les presentacions de l’alcalde i la regidora de Cultura. També es pot accedir a la versió àudio del programa de la Festa Major des del web municipal www.vilassardemar.cat.

Leave a Reply