Vilassar de Mar es prepara per a la seva quarta Oktoberfest

Amb “la voluntat de créixer i consolidar-se”, encara més, a Vilassar de Mar, aquest cap de setmana arriba la quarta edició de l’Oktoberfest. A imatge i semblança de les tradicionals festes de la cervesa del centre d’Europa, se celebrarà, des d’aquest divendres i fins diumenge, en del mateix escenari de l’any passat. A la Bòbila. En el descampat de la fira de les Festa Major.

L’Oktoberfest de Vilassar de Mar és un projecte pensant tant per en Pep Molist,  propietari de la cerveseria El Glops, i de l’Associació Boatiné. Aquest 2019 encara la quarta edició amb el seu projecte consolidat de cervesa, música en directe i gastronomia.

Tant en Pep Molist com en Marc Monte volen destacar que l’Oktoberfest de Vilassar de Mar és un espai obert a tothom. A famílies amb nens, fins i tot. Apunten que la fira s’amara de cultura i no es persegueix, mai, el consum desmesurat d’alcohol. I és que la música, sempre donant prioritat els artistes de Vilassar de Mar, i que, a més, tenen una alta qualitat és una de les protagonistes de les oktoberfest vilassarenques.

En la darrera edició de l’Oktoberfest de Vilassar de Mar, l’organització calcula que hi van desfilar més de 1.500 persones en els tres dies que va durar l’event.

Marc Monte (Boatiné) i Pep Molist (Cerveseria Glops) van passar pel “Parlant de tot”. Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.