Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3

Vilassar de Mar es bolca un any més en col·laborar amb la Marató de TV3, que s’emetrà diumenge 16 de desembre durant tot el dia, i que aquest any se centra en la investigació contra el càncer. A la nostra població, hi ha nombroses activitats previstes.

Dimarts 11 de desembre l’AMPA de l’escola Els Alocs organitza a les 5 de la tarda la xerrada “Investigació sobre el càncer: on es troba i cap a on es dirigeix”, a càrrec del doctor Rafael Moreno, investigador postdoctoral de l’Institut Català d’Oncologia. Hi haurà servei de cura d’infants. Per assistir, cal confirmar assistència al correu alocsampa@gmail.com.

Dijous 13 de desembre a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Ernest Lluch,  presentació–col·loqui del llibre: “Sota el signe de càncer”, a càrrec del seu autor, el cabrilenc Albert Hernández Miralles. També intervindran Berta Font, metge, i Cèlia Ramo, psicòloga.

Dissabte 15 de desembre, la plaça Picasso acollirà un espectacle de danses urbanes, a partir de la 1 de la tarda, a càrrec de l’Escola de Dansa Madó.

A la tarda, a les 5 de la tarda tindrà lloc una cercavila des de la plaça de l’Església fins a l’Ateneu Vilassanès, que acollirà a partir d’1/4 de 6 de la tarda, la gran festa solidària organitzada per GOVI (Grup d’Opinió de Vilassar de Mar), la Parròquia de Sant Joan i Vilassar Ràdio, que inclourà música en viu, xocolatada, balls i sorteig de regals cedits pels comerços de la nostra població. L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament.

A partir de les 7 de la tarda, la màgia omplirà  l’escenari de la Sala Maria Roser Carrau, per iniciativa de Màgic Grup Maresme. També hi haurà sorpreses i humor. El preu de l’entrada és de 7 euros per als adults i de 5 euros per als infants. Des de l’organització han explicat que tota la recaptació econòmica d’aquesta gala, que enguany arriba a la seva setena edició, anirà destinada a la marató. La venda d’entrades s’efectua a Coto Fluix, Sant Artur 32. Prèviament a l’inici del festival, a ¼ de 7 de la tarda cercavila des de Narcís Monturiol-Montevideo, a càrrec de Sssstrèpits, en direcció a  Sala Maria Roser Carrau

Diumenge 16 de desembre, les associacions de mares i pares de les escoles els Alocs, Pérez Sala, Vaixell Burriac, l’Escola del Mar i del Pla de l’Avellà, juntament amb l’associació de Festes del Veral de l’Ocata, organitzen un any més la seva gran festa solidària, que tindrà lloc des de 2/4 de 10 del matí fins a les 2 de la tarda al passeig del Veral de l’Ocata. Entre les activitats programades, hi haurà tómbola amb regals dels comerços de la nostra localitat, mercat solidari de roba, joguines de segona mà, xocolatada, coca i pastissos, jocs, tallers, calendaris solidaris, música, balls i moltes més sorpreses en les que col·laboren moltes altres entitats del poble com Firobi, Bricbarca, Sssstrèpits i comerços com Soul Train. També hi haurà xocolatada a càrrec de Pastisseries Falgueras i l’actuació d’Enric Neddeermann.