Vilassar de Mar diu no a la violència masclista

IMG_0038Avui 25 de novembre Dia Internacional de l’eliminació de la violència envers les dones, la plaça de l’Ajuntament ha acollit la lectura del manifest que ha llegit la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Núria Arasa. L’acte ha comptat amb la presència de més d’una quarentena de persones.

Aquest matí amb una paradeta informativa i photocall davant del Mercat han continuat les activitats de conscienciació amb el lema “Dóna la cara contra la violència masclista”, activitats que seguiran demà amb “Movem-nos en contra la violència”, un taller de moviment vital expressiu organitzat per Aula de Música.

L’etiqueta #VdMdiuNO ha estat protagonista a les xarxes socials amb la que alhora es feia un concurs a Instagram, que està obert fins demà dia 26, i seguia el mateix lema del photocall “Dóna la cara contra la violència masclista”. L’Ajuntament, a la seva compte d’Instagram,  va fer una actuació de coneixença de la campanya amb els treballadors municipals com a protagonistes fent-se un selfie en motiu del 25N.

VdMdiuNO lectura manifest

L’Ajuntament, amb la col·laboració de Viladona i altres entitats com Aula de Música, Tucutuc i Sssstrèpits han organitzat des del passat 11 de novembre diferents activitats per conscienciar a la població d’aquesta problemàtica. Exposicions, concurs a Instagram, cinema, taules informatives i tallers, són algunes de les activitats que enguany s’han dut a terme.

 

Leave a Reply