Vilassar de Mar distingida amb dues Flors d’Honor al certamen Viles Florides

El municipi de Vilassar de Mar ha estat guardonat amb dues Flors d’Honor al certamen de Viles Florides. Els premis i les distincions del concurs es van lliurar el 14 de juny al Jardí Botànic de Barcelona amb la presència del conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí, i el president de la CHOC, Jordi Rodon.
17 municipis són els que han participat en la primera edició del programa Viles Florides, creat per reconèixer l’esforç dels municipis catalans que aposten pels seus espais verds per dinamitzar l’economia i el turisme i millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Cardedeu, Sant Hilari Sacalm i Sant Joan de les Abadesses es van emportar els tres primers premis.

El jurat, format per professors universitaris, investigadors i professionals del sector ornamental va concedir a Vilassar de Mar la distinció de dues Flors d’Honor per la seva gestió sostenible i la millora dels seus espais naturals. “Estem contents i satisfets perquè la distinció rebuda reconeix l’esforç que fa l’Ajuntament. Més que intentar ser la vila més florida hem incidit en temes de sostenibilitat i de participació amb veïns i escoles”, va explicar l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, que anava acompanyat per la regidora d’Ensenyament i Comerç i el regidor de Medi Ambient i Espais Públics. El conseller Josep M. Pelegrí va destacar l’emprenedoria, la iniciativa i la dinamització econòmica que comporta el projecte de Viles Florides. Per la seva part, Jordi Rodon, president de la CHOC, va animar als municipis a continuar treballant per mantenir o millorar la distinció aconseguida, que es renova anualment.

Leave a Reply