Vilassar de Mar Decideix es presenta aquest dissabte

Dissabte 19 de desembre es presentarà en societat la plataforma Vilassar de Mar decideix. Està encarada a organitzar la consulta popular sobre la independència de Catalunya, que a Vilassar de Mar tindrà lloc el proper 28 de febrer. El president de la plataforma, Francesc Herrandiz, ha explicat que l’organització es va començar a implantar després del referèndum d’Arenys de Munt.

Va ser el 22 d’octubre quan es va trobar diversos voluntaris “amb ganes de treballar”. A tot el grup “ja no els donava temps d’organitzar la consulta pel 13 de desembre” quan es va realitzar la primera tongada a Catalunya. És per això que la consulta a Vilassar de Mar tindrà lloc el 28 de febrer, la segona tongada. Herrandiz ha destacat que és, únicament, “un dret a decidir a una consulta determinada” i per això també estan cridades a votar aquelles persones que es decanten pel vot en blanc o que no volen la independència de Catalunya.

La plataforma es presenta demà a les 19’30 h al Centre Social Mn. Josep Maria Galbany, on hi intervindran diversos ponents: el periodista i escriptor Víctor Alexandre, el regidor d’Arenys de Munt Josep Manuel Ximenis i el portaveu de la consulta d’Arenys de Munt Jaume Rossell. Estan cridats a votar aquells vilassarencs majors de 16 anys i que estiguin empadronats al municipi.

Leave a Reply