Vilassar de Mar celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2012, ha organitzat per al proper dilluns 11 de juny un taller–joc que amb el nom “Juguem amb energia. Repensem el model energètic” vol fomentar l’estalvi energètic i les energies renovables. L’activitat, adreçada principalment als infants i les seves famílies, es farà a la plaça Picasso, de 17 a 19 hores.

“Juguem amb energia. Repensem el model energètic” és una activitat lúdica i educativa ideada per a nens i nenes de 3 a 12 anys, en la qual es treballaran els següents temes: l’ús de l’energia, les energies convencionals i les energies renovables, l’ús desigual de l’energia al món, l’energia en el transport, l’energia en la il·luminació i l’estalvi d’energia. El taller-joc també comptarà amb una mostra d’aparells renovables.

L’activitat s’ha organitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona als ajuntaments adherits al Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local. L’Ajuntament de Vilassar de Mar, a més, instal·larà un punt d’informació d’energia per a la ciutadania que centrarà l’atenció en l’estalvi elèctric a les llars. Es lliuraran unes guies per a la lluita contra el canvi climàtic publicades per la Diputació de Barcelona i es farà difusió de l’eina calculadora d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i consum d’energia.

 

Leave a Reply