Vilassar de Mar candidata a la distinció “Ciudades de la ciencia y la innovación”

L’Ajuntament de Vilassar de Mar es presenta com a candidat al títol de “Ciudad de la ciencia y la innovación”, que convoca el Ministeri de Ciència i Innovació per distingir aquells municipis que desenvolupen projectes relacionats amb un nou model de desenvolupament econòmic sostenible i basat en la investigació i la innovació.

Hi ha tres categories en funció del nombre d’habitants del municipi: fins 20.000 habitants, de 20.001 a 100.000 habitants; i de més de 100.000 habitants. El Ministeri premiarà deu municipis per categoria i els projectes d’innovació que es consideren per a aquesta distinció abracen diferents àmbits: parcs empresarials, parcs científics i tecnològics, centres de coneixement i vivers d’empresa, projectes de modernització de l’administració municipal, etc.

Concretament, en la convocatòria de 2010, el Ministeri concedirà la distinció a aquells ajuntaments que hagin demostrat un major compromís en projectes innovadors amb càrrec al Fons Estatal d’ocupació i sostenibilitat local.

Aquells ajuntaments que aconsegueixin el distintiu entraran a formar part de la “Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación” , des d’on es potenciarà la relació entre els consistoris i la realització de projectes de col•laboració.

Leave a Reply