Vilassar de Mar amb el I Circuit Català de Surf

surf-1.JPGL’Escola Catalana de Surf ha comunicat que aquest cap de setmana, si la situació meteorològica ho permet, començarà el I Circuit Català de Surf, un esdeveniment que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja que una de les seves proves, la segona, es durà a terme en aigües vilassarenques.

Abel Marsal, organitzador de l’esdeveniment, ha explicat a Vilassar Ràdio que l’objectiu del circuit és promoure aquest esport i també el perquè es du a terme majoritàriament en aigües maresmenques. La primera prova, la d’aquest cap de setmana, es durà a terme a la platja de Badalona, just davant del Club de Natació Badalona. Les condicions meteorològiques són determinants per convocar les proves.

La segona prova del circuit, està prevista que es realitzi entre desembre i febrer a Vilassar de Mar, a la platja del costat de l’estació de Renfe, i la tercera, entre març i abril, a la platja de Montgat. Les inscripcions de participació s’han tancat amb 64 participants amb tres categories, l’Open, la de fèmines i la sub18.

Leave a Reply