Vilassar de Mar, amb el Dia de la Música

Vilassar de Mar celebra aquest cap de setmana el Dia de la Música, amb vuit actuacions repartides entre dissabte i diumenge per gaudir de la música en diferents estils i indrets del poble. El Dia de la Música és una festa internacional que es commemora el 21 de juny amb l’objectiu d’acostar la música a tothom.

Dissabte 18 de juny la jornada musical començarà a 2/4 d’1 amb el concert de final de curs de l’Aula de Música, a l’Ateneu Vilassanès. A la tarda, l’oferta es diversificarà tant en actuacions com en escenaris. A les 6 de la tarda es farà el concert de piano de Raúl Scavini, amb dos pianos, intervencions individuals i a 4 mans, a l’Espai Cultural Can Bisa. A 2/4 de 7, hi haurà un concert variat de l’Estudi de Música a la plaça de l’Era. A 2/4 de 8 del vespre, actuacions musicals en diferents indrets del nucli antic a càrrec de L’Estudi de Música, i a les 10 de la nit, a la Torre d’en Nadal, un altre concert amb música jove de l’Aula de Música.

Al dia següent, diumenge, hi haurà tres actuacions. La primera a 2/4 de 12 del matí amb el concert de final de curs de l’Estudi de Música, a l’Ateneu Vilassanès. La segona, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Torre d’en Nadal, amb la música rock del grup Caribús. La tercera i darrera, a les 7 de la tarda, amb els alumnes d’instrument de l’Aula de Música, a la plaça de l’Era.

Leave a Reply