Vilassar de Mar ajuda en la difusió de la campanya “Posa’t la Gorra”

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) organitza la dotzena edició de la campanya “Posa’t la Gorra!” dirigida a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil. El 15 de desembre tots els nens i nenes que portin la gorra d’aquesta nova edició (preu 5 euros) tindran entrada gratuïta al Zoo de Barcelona, i el adults amb la gorra gaudiran del 50% de descompte en l’entrada.

AFANOC ha fet molta feina en els prop de vint-i cinc anys que fa que treballa per millorar la qualitat de vida els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i han estat moltes les fites aconseguides, però la més important ha estat la de posar en funcionament La Casa dels Xuklis, que en el seu primer any de funcionament, ja ha donat servei a més de 120 famílies.
Ara està preparant un any més, la campanya de sensibilització Posa’t la Gorra!, destinada a donar a conèixer la realitat de totes aquestes famílies i a obtenir recursos per poder mantenir aquesta gran casa d’acollida i garantir els serveis que s’ofereixen. La gorra, símbol de solidaritat amb tots ells, és l’element imprescindible per participar de la festa i amb els anys ha anat canviant de color. En l’anterior edició es va estrenar, per primera vegada, un disseny estampat i colorista per presentar els Xuklis, per identificar l’AFANOC en la seva nova etapa a la casa i va ser un èxit. Ara l’AFANOC, en el seu afany innovador, vol convidar dissenyadors de renom que aportin una nova visió i un nou estil a la gorra. Inicia doncs aquesta nova etapa de la mà de Jordi Labanda.
La gorra té un preu de 5 €, igual que l’any passat, i donarà l’entrada al Parc Zoològic de Barcelona el proper dia 15 de desembre a tots els nens i nenes de 0 fins a 18 anys. Els adults amb la gorra gaudiran del 50% de descompte en l’entrada del Zoo.Gràcies a l’ajut d’escoles, empreses, institucions, mitjans de comunicació, personatges populars i un nombrós grup de voluntaris/es, la darrera edició es van distribuir prop de 40.000 gorres. Per tot això, des de l’AFANOC us demanen un any més el vostre suport perquè aquest 15 de desembre, el Zoo de Barcelona torni a estar ple de gorres i celebrar els 12 anys de la festa amb tots els infants, famílies i amics.