Vilassar de Mar aconsegueix 10.000 kg al Gran Recapte

Càrites ha aconseguit la xifra de les 10 tones en la campanya de recollida de menjar “El Gran Recapte”. Aquesta institució, que coordinava el voluntariat del Gran Recapte del Banc dels Aliments als supermercats Mercadona i Condis del carrer Manel Roca, celebra la sorprenent xifra aconseguida sorprenent als mateixos organitzadors.

Es van recollir 10.000 quilos d’aliments de primera necessitat per als més necessitats, una quantitat enorme de menjar solidari que servirà per omplir neveres i despenses durant, segons dades de Càrites Vilassar de Mar, els propers tres mesos.

D’altra banda, la solidaritat vilassarenca no s’atura. Des de Càrites demanen un nou esforç ara que arriben dates assenyalades, el nou repte és afrontar la campanya de Nadal. Per tant, es recolliran productes amb un marcat caràcter nadalenc per a les famílies més necessitades, tot i que els productes bàsics se seguirant recollint.

Per col·laborar amb aquesta nova campanya, que es va posar en marxa el passat dia 9 i acabarà aquest dissabte 14, s’han de dur els productes tant a les escoles del municipi que s’han adherit a la campanya, al Mercat municipal o a l’Església de Vilassar de Mar.