Vilassar de Mar acomiada Jaume Borotau

Ha marxat un tros de Vilassar de Mar. Aquest dimarts a les 16.00 h de la tarda, l’Església Parroquial de Sant Joan s’ha quedat petita per acollir el miler llarg de vilassarencs i vilassarenques que han volgut ser al costat de la família de Jaume Borotau Linares per acomiadar-lo. Molt conegut al nostre municipi ens va deixar aquest divendres als 55 anys d’edat.

En una cerimònia religiosa oficiada pel mossèn Juan Pablo, el funeral ha començat amb el discurs de dos amics d’en Jaume Borotau que han volgut compartir amb el municipi que significava per a ells. Acte seguit, el seu fill, en Met Borotau, entrenador de la pedrera de la UE, ha agafat el micròfon per recordar la figura del seu pare.

Pel que fa a l’homilia, el mossèn ha volgut destacar la figura d’en Jaume Borotau en uns funerals que s’han fet a pocs, poquíssims metres, dels Magatzems Borotau, la botiga de joguines que regentava al carrer de Sant Joan. El mossèn ha volgut destacar que, avui, marxava un tros de Vilassar de Mar.

El fèretre amb les despulles del conegut vilassarenc ha estat, després de la cerimònia religiosa, acomiadat en la més estricta intimitat.

Divendres al vespre, 26 de maig, ens va deixar Jaume Borotau Linares als 55 anys d’edat. Molt vinculat al teixit associatiu i esportiu del nostre poble, era una persona molt coneguda i estimada a Vilassar de Mar, ja que regentava els Magatzems Borotau, la popular botiga de joguines ubicada al carrer de Sant Joan, 23, espai en el qual, i de manera espontània, vilassarencs i vilassarenques estan deixant mostres de record en un improvisat altar.

Pràcticament totes les famílies de Vilassar de Mar han passat per la botiga d’en Jaume Borotau per comprar un regal de Nadal, de reis, un aniversari o un “Ratoncito Pérez“. Al marge de tot tipus d’estris per a la platja i el mar que, des de la seva botiga, es contempla.

Amant dels esports, especialment de motor, bicicleta o nàutics, va patir un greu accident quan practicava un dels seus esports favorits. La moto de muntanya. L’accident es va produir l’11 d’abril. Per culpa de les greus lesions, va restar a l’Hospital de Can Ruti a Badalona on, finalment, divendres els metges ja no van poder fer res per salvar-li la vida.

Al final del funeral, la família ha repartit enganxines amb el nom i el dorsal 399.

Des de Vilassar Ràdio volem retre homenatge la seva memòria. Volem recordar el seu àcid sentit de l’humor i volem recordar en Jaume amb les seves tertúlies improvisades a la porta del seu negoci.

Descansa en pau Jaume.