Vilassar de Mar acollirà la 49ena Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears

L’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Pessebristes i l’Ajuntament de la nostra localitat, organitza diumenge 29 de setembre la 49ena. Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears, adreçada només als socis i sòcies d’ entitats pessebristes que formen part de la federació. També hi assistirà una delegació de la federació espanyola de pessebristes. S’espera la participació d’unes 250 persones aproximadament.

La trobada s’iniciarà amb l’acollida dels participants, de 8 a 2/4 de 9 del matí, a l’aparcament en zona reservada i gratuïta que hi haurà del del Mercat de Flor. Hi haurà la recepció i entrega de les acreditacions als assistents. Seguidament esmorzar coffee break. A 2/4 de 10 del matí els participants a la trobada es traslladaran en bus fins a la plaça Picasso, on a ¾ de 10 del matí hi haurà la recepció oficial per part de l’alcalde i autoritats i la benvinguda per part del president de l’associació vilassarenca i de la Federació Catalana de Pessebristes.

A les 10 del matí actuació de les colles festeres del poble. A les 11, caminada pel carrer Sant Joan, fins arribar a la plaça de l’església. A l’església de Sant Joan assistiran a la missa. Com a activitat alternativa, hi haurà l’escenificació d’un sainet a càrrec de La Tropa Teatre a la Sala Maria Roser Carrau i concert de la Coral Englantina.

A 2/4 d’1 de la tarda visita a les exposicions de pessebres. D’1 a 2, temps lliure per visitar el casc antic. A les 2 de la tarda, els participants en aquesta trobada seran traslladats al Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya i dinaran a partir de 2/4 de 3 de la tarda en el restaurant del mercat, amb amenització entre plats. De 5 a 2/4 de 6 de la tarda hi haurà intercanvi d’obsequis entre les entitats assistents i l’ entrega del fanalet a l’associació que organitza propera trobada, que serà la cinquantena.

La jornada acabarà a 2/4 de 6 de la tarda. L’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar té en projecte realitzar cursos de pessebrisme oberts a tothom.