Vilassar de Mar, a les Jornades Gastronòmiques de Tardor

Vilassar de Mar és un dels 16 municipis que participa a les Jornades Gastronòmiques de Tardor del Bolet del Maresme que s’allargaran fins al 30 de novembre. Tres restaurants de Vilassar de Mar, La nova Atlàntida, El Sot i El Terral, i una xarcuteria, Can Pocurull, oferiran de l’1 al 30 de novembre el que s’ha anomenat “La cuina del bolet”. Els restauradors presentaran a la seva carta un menú especial que comptarà amb el bolet com a ingredient protagonista. Per la seva part, la xarcuteria can Pocurull oferirà plats cuinats com ara botifarres i canelons de bolets.

En el fulletó on es detalla la programació de les Jornades gastronòmiques de tardor, a més de les activitats i dels restaurants i xarcuteries que hi participen a cada municipi, es poden trobar receptes per cuinar bolets, una d’elles la de ‘Mandonguilles de bolets’ de la xarcuteria vilassarenca can Pocurull.

Els altres municipis que participen són: Arenys de Mar, Arenys de Munt. Argentona, Caldes d’Estrac, Calella, Dosrius, Mataró, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Teià i Vilassar de Dalt.

Leave a Reply