Vilassar Comerç et regala una pràctica bossa

Vols la bossa més xula de tot Vilassar? En el marc de la Setmana del Comerç a Catalunya, Vilassar Comerç et fa un regal. Comprant als seus establiments associats, et podràs endur una pràctica bossa ideal per reciclar i per evitar usar bosses de plàstic que malmeten el medi ambient i que els establiments obliguen a comprar en virtut de la nova llei de Comerç.

La bossa, Vilassar Comerç n’ha encarregat un bon estoc per tal que ningú es quedi sense la seva, té un disseny espectacular. Una bossa molt acolorida en la qual es veuen representats tots els botiguers i botigueres de Vilassar Comerç que són associats d’aquesta entitat que vetlla pel bon desenvolupament comercial del nostre municipi i que ja coneixem de la campanya que engalana els fanals de Vilassar de Mar.

A la bossa que et regala Vilassar Comerç aquesta setmana et podràs endur, doncs, un bocí dels botiguers i botigueres de Vilassar de Mar a casa. Un acte més que s’emmarca en els actes de celebració dels 10 anys d’ aquesta entitat.