Vilafranca i Lleida; rivals de la Unió Esportiva en la 34ena edició del Torneig dels Històrics del futbol català

La Unió Esportiva Vilassar de Mar ja sap quins seran els seus rivals en el tradicional Torneig dels Històrics del Futbol Català que es disputarà al Municipal del Guinardó del 29 de juliol al 4 d’agost. Els blanc-i-vermells se les veuran amb el Vilafranca i el Lleida. Els de Peque debutaran el dimarts 30 de juliol. Quan saltin al camp, ja portaran una setmana de treball ja que les vacances per als homes de la Unió Esportiva acabaran el dimarts 23; dia en el qual començaran la pretemporada.

Així doncs, el sorteig dels Històrics, celebrat aquest dimarts, va deixar els següents emparellaments.

  • El Grup 1 es presenta com el més complicat, a priori, ja que la sort ha col·locat junts el Júpiter (5 vegades campió), el Sant Andreu (tricampió de la competició) i el Badalona que saltarà a la gespa amb l’obligació de defensar títol..
  • El Grup 2 és en el qual ha caigut la Unió Esportiva, que arrenca la seva tercera participació en aquesta competició. Els de Peque, a més de provar nous mecanismes i integrar les cares noves, volen, com a mínim, superar la millor classificació dels de casa nostra en els Històrics que van ser les semifinals de 2017. Tanca el quadre de la UE el Vilafranca i el Lleida que debuta.
  • El Grup 3 és per al Sants, el Terrassa i un dels clàssics de la cita estiuenca: L’Horta que ja ha aixecat tres vegades la copa al llarg de la seva història.
  • En el Grup 4 queden el Martinenc, organitzador i tetra campió de la seva competició, el Granollers i l’Hospitalet.

El Torneig dels Històrics arriba, doncs, a la seva 34ena edició amb molt bona salut i presentant una selecció de 12 equips d’allò més atractius. A més, es reparteixen suculents premis. A part d‘obsequis de la casa Munic, el guanyador s’endurà mil euros, que no està gens malament, i el subcampió 500. Enguany, i també com a novetat. Els Històrics es disputarà amb pilota pròpia perfectament logotipada per a l’ocasió. És de la casa Luanvi.

Quadre femení

Pel que fa al quadre femení de la competició, que arriba ja a la seva 5ena edició, el caprici del sorteig va definir les semifinals que es diputaran el 7 de setembre. Queden emparellades el Sant Andreu amb el Sabadell i el Júpiter, actuals campiones, amb el Martinenc. La final de les noies serà el proper 8 de setembre.