Viladona, Histèrica Lilith i Assemblea Feminista condemnen l’atac al mural contra la violència masclista

Les associacions Viladona, Histèrica Lilith i Assemblea Feminista de Vilassar de Mar han condemnat en un comunicat conjunt el tercer atac masclista que ha patit el mural contra la violència masclista realitzat per Marta Vellvehí amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Aquest mural va ser pintat per l’artista com a resultat d’un treball conjunt amb dones del nostre municipi que han patit violència masclista i va ser inaugurat el 25 de novembre de 2019.

El comunicat subratlla que “ aquesta nova agressió masclista va més enllà, doncs, i directament esborra el mural” , i afegeix que “encara hi ha qui pensa que les dones hem d’estar tapades i callades, que ens volen invisibles, submises, agredides, violentades, que ens volen mortes”.

En el comunicat, les entitats expressen el seu respecte, reconeixement i gratitud cap a les dones maltractades que van col·laborar en la confecció del mural i el seu respecte i suport a totes les dones que pateixen algun tipus de violència masclista i recorden que continuaran responent contra cada agressió contra les dones que es produeixi.

Viladona, Histèrica Lilith i Assemblea Feminista sol·liciten a les entitats i ciutadania en general la col·laboració per continuar avançant en l’erradicació d’aquesta violència i demanen en particular al consistori del municipi valentia per implementar polítiques d’igualtat efectives i fer de Vilassar de Mar una vila lliure de masclisme.