Vicky Bernadet ens visita de la mà de AEU VdM

Dimarts 1 de febrer ens va visitar Vicky Bernadet, presidenta de la seva propia fundació. Ho farà de la mà de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar, que com cada quinze dies organitza unes conferències amb diversos temes. Bernadet pronunciarà una xerrada que porta per nom “La violència educada. confiança i abusos sexuals en la infància i l’adolescència”. Abans però, es va aturar a la ràdio i visitarà el “Parlant de tot“, amb un testimoni que no ens deixarà indiferents.

Bernadet assegura que els abusos sexuals eren un tema tabú fa dècades. La situació ha anat canviant però encara queda molt camí per recorrer. Ha subratllat que la detecció precoç, dels casos d’abusos sexuals, és bàsic, així com deixar-se ajudar, tal com va fer ella, a través de la seva neboda, que va detectar el problema amb la lectura d’unes poesies que la mateixa Vicky havia escrit.

La Fundació treballa l’atenció integral de l’abús sexual infantil des de tres àmbits: el Servei d’Atenció Terapèutica i Jurídica, el Servei de Formació i Prevenció i el Servei de Comunicació i Promoció. El Servei d’Atenció de la Fundació atén a nivell social, psicològic i jurídic a persones afectades directa o indirectament per una situació d’abús sexual infantil que s’ha comès en l’àmbit familiar o l’entorn de confiança del nen o nena.


La Fundació ofereix tractament a víctimes i les seves famílies de manera presencial a les comunitats de Catalunya i Aragó, a través de les seves seus a Barcelona i Saragossa. A la capital catalana està ubicada al carrer Consell de Cent, 333, quarta planta de Barcelona. El seu telèfon és el 93 318 97 69. El seu email és info@fbernadet.org