Vevi Ramon: “Ara mateix signo la permanència”

“Ara mateix, signo la permanència“. Vevi Ramon, president de la Unió Esportiva ho pot dir més alt; però no més clar. El màxim dirigent blanc-i-vermell ha volgut atendre els micròfons de Vilassar Ràdio, poques hores del debut aquest diumenge, contra el totpoderós Badalona, a les 6 de la tarda i al Xevi Ramon. Atenció a l’inici de temporada per als de casa nostra. Visita dels escapolats i viatge a Montilivi per jugar, setmana vinent ja, contra el totpoderós Girona B.

Aquest cap de setmana, doncs, el conjunt que prepara Alberto AybarPeque“, i en l’any del centenari de l’entitat, debuta en una nova temporada a la Tercera Reial Federació contra tot un Badalona; un equip, per cert, que s’ha reforçat molt i molt. L’encontre, doncs, serà una veritable prova de foc per a l’11 vilassarenc. Il·lusió i ganes, diu Vevi Ramon, per afrontar una lliga que defineix com a molt competitiva

De cara a la temporada 2023-2024, la Unió Esportiva, com admet el presi, torna als orígens. Plantilla molt jove.

Com no podia ser d’una altra manera, la UE serà, doncs, en l’any del centenari en la seva categoria: la Tercera Reial Federació. Un centenari que està a punt de viure, per cert, l’acte central, el gran sopar el divendres 15 de setembre.

La veritat és que la UE sí que és més que un club. Durant aquest primer segle de vida centenars i centenars de famílies vilassarenques han tingut, com a mínim, un membre de la família vestint de blanc-i-vermell.

Hem volgut repassar, amb el presi l’estat de la pedrera. Sens dubte, la més important de la costa central catalana. De Badalona a Llagostera. Més de 600 nens i nenes repartits en una 40a d’equips. La salut esportiva, doncs, de ferro.

Deixem, ja, enrere un estiu en el qual la UE també ha vist com una nena que va començar a jugar, en un equip de nens, per cert, i que es deia Ona Batlle acabava convertint-se en campiona del món. Orgull màxim per Vevi Ramon que li va entregar una samarreta del centenari en l’acte d’homenatge de divendres passat a l’ajuntament.

Finalment, hem preguntat com està en Vevi Ramon, com està el presi a hores de començar la Tercera Reial Federació. Assegura que a vegades costa després de dotze anys al càrrec, però mentre tingui corda seguirà al peu del canó. Competició, per cert, d’altíssim nivell enguany i en la qual la UE és l’únic equip del Maresme que hi serà present.

El calendari és simètric, i per tant això vol dir que els enfrontaments es repetiran en el mateix ordre en la segona part de la Lliga. Són 18 esquadres i, en ser parell, no hi haurà jornades de descans per a ningú.

Després del primer partit, contra el Badalona, els de “Peque” es desplaçaran al camp d’un dels altres gallets de la categoria: el Girona B a Montilivi. Serà, ja, la segona jornada. Per tant, 6 punts d’aquells que són or en cas de poder gratar-ne algun.

La temporada finalitzarà per a la Unió Esportiva Vilassar el 12 de maig de 2024 amb un partit a casa contra la Unió Esportiva Tona.

El Grup 5 estarà format pel Tona, el Badalona, el Girona B, el Castelldefels, L’Hospitalet, el Vilafranca, la Muntanyesa, l’Olot, el Peralada, el Prat, la Pobla de Mafumet, la Rapitenca, la Grama, el Centre Parroquial Sant Cristóbal,