VdM’TV assoleix 47.102 accessos durant l’any 2012

VdM'TV Burriac AtacVdM’TV, la televisió municipal per Internet de Vilassar de Mar, ha tancat l’any 2012 amb un total de 47.102 accessos. Desembre ha estat el mes de l’any amb més reproduccions de vídeos, 6.591 vídeos vistos, el que suposa un rècord des que el mitjà va entrar en funcionament. En el rànquing de continguts més reproduïts es troba el dedicat a la cursa Burriac Atac 2012 (1.996 accessos), la notícia sobre l’esfondrament d’un pàrquing a la Xinesca (1.950), i el programa especial dedicat a les eleccions al Parlament de Catalunya (1.094).

Actualment el mitjà compta amb més de 250 vídeos sobre activitats i esdeveniments que es duen a terme a Vilassar de Mar. Entre els últims que s’han elaborat està el dedicat al programa “Els optimistes” de Catalunya Ràdio que es va emetre al desembre des de l’Ateneu Vilassanès o el que explica els actes que Vilassar de Mar va fer a favor de la Marató de TV3.

VdM’TV és la televisió per Internet que la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar va posar en marxa el 18 de març del 2011, un servei públic de comunicació basat en el concepte webTV, combinant les característiques de la televisió convencional amb les possibilitats que ofereix la xarxa: TV a la carta i distribució de continguts a les xarxes socials. Es pot accedir des del web http://tv.vilassardemar.cat i també directament a través de dispositius mòbils tipus Smartphone des de l’adreça http://m.vilassardemar.cat.