VdM Futur es presenta a les eleccions municipals en coalició amb ERC

Primer, cafès, molts. Després, sopars, uns quants. Fruit de les converses, un programa polític. Una plataforma. Coalició electoral amb ERC. Un nom: VdM futur. Han crescut molt ràpidament i es presentaran a les properes municipals dins de la llista que lidera la republicana Marta Rovira.

Quatre eixos fonamentals? Relació més estreta entra Ajuntament i vilassarencs i vilassarenques, carrers més nets i més segurs, donar empenta a l’economia municipal i apostar per carrers i places com a espais culturals. Ens ho ha explicat  el cap visible de VdM futur, Gerard Grau.

Té 47 anys, casat i amb 4 adolescents a la casa. Vinculat professionalment al món empresarial, va tenir un primer pas per ERC de Vilassar de Mar, va arribar a ser president de la secció local de la mà de l’actual alcalde Damià del Clot, fins que va abandonar, per motius personals, la seva vinculació amb aquesta opció política el 2013.

Sempre, però, el rau-rau de la política ha estat dins seu. Ara és el cap visible de VdM Futur. Ha explicat que aquesta plataforma ha nascut i crescut amb les idees que ha anat aportant moltes persones. Una línia de pensament que ha acabat trobant-se amb ERC

Serà el número 2 de la llista que encapçala Marta Rovira. Entre les persones que formen part de VdM Futur, hi ha Camino Calvo,  Bibiana Samsó, entre altres.

Des de VdM futur, la recepta és il·lusió. Gerard Grau ha fet una crida general a que hi hagi molta participació  a les eleccions municipals del 28 de maig.

(Redacció: Joan Escofet)