V Trobades Musicals a la Sala Roser Carrau

Les 18.30h és l’hora i la Sala Roser Carrau de Can Bisa és l’escenari de la 5a edició de les Trobades Musicals de Barris que s’emmarca dins de les activitats del PDC (Pla de Desenvolupament Comunitari del Barri del Barato), concretament dels cursos de guitarra. Aquesta trobada també es fa organitzat per la Regidoria de Serveis Socials, la Generalitat i amb la col·laboració de l’Aula de Música de Vilassar de Mar, i la coordina el mateix professor dels cursos de guitarra del PDC i de l’Aula, Mauri Rey, que avui ha passat pel “Parlant de tot” per explicar el projecte en general i el concert d’aquesta tarda en particular.

En Mauri que porta 6 anys al capdavant dels cursos de guitarra ha convidat a participar-hi a tothom que desitgi aprendre i passar una bona estona, obert a tot el poble i totes les edats.

“De fet la majoria d’alumnes és gent gran perquè mai és tard per aprendre música”. Mauri Rey, professor de música.

La trobada consisteix en un concert de demostració del què han après i també hi participaran alumnes d’instrument i combo de l’Aula de Música. És un acte obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

El lema del PDC és “Millorem el barri amb la participació de tots i totes“.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

Foto: La Clau