Una vintena de denúncies, en dues setmanes, per incompliment de les mesures covid

Desdel passat 16 de juliol, quan la Generalitat de Catalunya va decretar noves mesures per contenir l’expansió de la covid-19, la Policia Local de Vilassar de Mar ha interposat cinc denúncies a establiments de restauració i 13 a persones que no complien amb el toc de queda.

Pel que fa als establiments de restauració, un bar del nucli antic i una guingueta de la platja, s’han aixecat un total de cinc actes per romandre oberts amb música fora de l’horari permès i no complir les mesures en relació a la distància de seguretat entre persones, entre d’altres incompliments.

D’altra banda, els agents locals han sancionat 13 persones per no respectar la restricció de la mobilitat nocturna que s’estableix en la resolució SLT/2258/2021, del 16 de juliol. Cal recordar que el toc de queda continua en vigor a Vilassar de Mar després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifiqués la pròrroga decretada per la Generalitat per a aquells municipis que, com el nostre, registren 400 o més casos positius de coronavirus per cada 100.000 habitants. 

Les denúncies de la Policia Local, de caràcter administratiu, han estat elevades a les autoritats competents perquè es facin efectives. 

L’Ajuntament recorda a la població en general i als restauradors, també als que estan a la platja, la necessitat de respectar les mesures sanitàries establertes per contenir la propagació de l’epidèmia, que continua afectant el funcionament del CAP i dels hospitals de la comarca.