Una trentena de persones protesten per la substitució al Passeig Marítim de parterres de gespa per formigó

Aquest dimecres 30 de setembre a primera hora del matí, una trentena de vilassarencs i vilassarenques han fet una acció de protesta contra les obres que l’Ajuntament està realitzant al passeig marítim consistents, ho hem explicat abastament, en la substitució dels parterres de gespa per formigó tenyit.

La concentració ha visitat l’escenari de les obres amb la intenció d’aturar les màquines. Com aquestes estaven aturades i no s’hi estava treballant, han dirigit les seves passes cap a la plaça de l’Ajuntament on han realitzat una acció artística de protesta, segons han definit els assistents.

Han agafat la gespa arrencada per les màquines i l’han dipositada davant de l’edifici consistorial amb una làpida que resava “RIP Vilassar Vila Florida” amb les tres flors tatxades. S’han cridat proclames com “Salvem el Verd” o “No al formigó”.

L’acció ha estat transversal i els assistents lamentaven que el govern (ERC-Gent per Vilassar de Mar) no hagués explicat el projecte i que es neguin a mantenir una reunió amb els grups de l’oposició ( Junts per Catalunya, Babord, el PSC i Ciutadans) que han signat, conjuntament, dos manifestos de protesta davant l’inici d eles obres.

Les persones concentrades han explicat que aquest dimecres 30 d’abril a la tarda inicien al mateix Passeig Marítim una campanya de recollida de signatures per aturar aquestes obres.