Una sopeta de pèsols amb flam de pastanaga, recepta guanyadora del Concurs de Cuina

Sopeta de pèsols amb flam de pastanaga va ser la recepta guanyadora del concurs de cuina celebrat, aquest dissabte, en el marc de la Setmana de la Salut a l’escola Pérez Sala. Les germanes Laia i Aina, de 12 i 19 anys, van ser les que es van imposar. Com a premi, el restaurant El Terral  oferirà a la seva carta el plat vencedor.

En el concurs de cuina de la Setmana Salut hi van prendre part cinc parelles. El meritori segon lloc va ser per a la parella formada per en Thiago i la Macarena que van elaborar un crumble de poma i el tercer premi va ser una amanida de poma, feta per l’Esther i l’Abril. Menció especial va tenir el tabulé de Kinoa, obra i gràcia Raisa i Denis i el tataki de tonyina d’en Marc i la Raquel.

El jurat estava format per Laura Martínez, diputada delegada de Salut de la Diputació de Barcelona, Nuria Arasa, regidora de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, una representant de totes les associacions de mares i pares de les escoles del nostre municipi i per la Judith Verde, del Terral.

Un concurs per sucar-hi pa!