Una seixantena de professionals del sector i planta ornamental participa avui en una jornada tècnica de reguladors de creixement en planta ornamental

Una seixantena de professionals del sector de flor i planta participen avui dimecres en una jornada adreçada només als professionals del sector sobre noves tendències en reguladors de creixement de plantes ornamentals, organitzada per l’Associació d’Agricultors Viveristes de Barcelona, amb la col.laboració del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, IRTA i RuralCat, organitza una jornada adreçada només als professionals del sector de flor i planta.

L’acte se celebra a l’Aula de Formació del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya (Avinguda Beniamino Farina, 135 de Vilassar de Mar). En aquesta jornada es pretén mostrar les darreres tendències en l’ús de les tècniques més utilitzades per al control del creixement de les produccions, a través dels principals cultius ornamentals en contenidor a la comarca del Maresme.  El programa d’activitats és el següent: a les 5 de la tarda,  presentació a càrrec d’Antoni Segarra i Oriol, president de l’Associació d’Agricultors Viveristes de Barcelona. A ¼ de 6 , conferència de Francesc Casas i Miquel, enginyer tècnic agrícola i consultor de cultius ornamentals. A les 8 del vespre, cloenda a càrrec de Pol López i Torrubiano, secretari tècnic de l’Associació d’Agricultors Viveristes de Barcelona.

Leave a Reply