Una persona denuncia un suposat membre dels GDR per un atropellament

Segons hem pogut saber a través de l’ANC de Vilassar de Mar, aquest dimarts 8 de maig a la matinada s’ha produït un atropellament a Vilassar de Mar a l’altura del carrer de Sant Joan, als voltants de la una de la matinada, amb el resultat d’una persona ferida a la seva mà. Segons sembla, suposats membres dels Grups de la Defensa i de Resistència (GDR) , que s’havien aplegat dilluns al vespre a la barcelonina plaça de Francesc Macià amb l’objectiu de “netejar llaços grocs”, es van desplaçar cap al Maresme.

Un cop arribats a Vilassar de Mar van començar a retirar llaços grocs i pancartes en suport als polítics i activistes polítics catalans que es troben empresonats, mentre eren increpats per un grup de veïns, tant veïns a títol particular com veïns que pertanyen a l’ ANC i el Comitè de Defensa de la República (CDR) que els recriminaven la seva actuació. Sobre la una de la matinada, els suposats membres del GDR van voler retirar-se davant la pressió veïnal. Un dels cotxes els esperava a l’alçada del carrer Sant Joan confluència amb la carretera Nacional II. La conductora del vehicle, segons testimonis presencials, va arrencar i es va abraonar sobre un grup de tres vilassarencs que confiaven que s’aturaria. La conductora no ho va fer i una de les persones va patir ferides al cinquè dit de la mà esquerra.

Aquest dimarts al matí la persona ferida ha estat atesa al centre d’atenció primària i ha presentat denúncia davant de la Policia Local de Vilassar de Mar.