Una pedalada i una caminada, activitats per a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 16 al 22 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu “Mobilitat intel·ligent. Economia potent” s’organitzen un seguit d’activitats per fomentar noves formes de mobilitat que vetllin per una vida saludable, sostenible i segura. En aquest sentit, la Regidoria de Medi Ambient, conjuntament amb la Regidoria d’Esports, la de Promoció de la Salut i la de Mobilitat, ha organitzat a Vilassar de Mar una pedalada popular i una caminada saludable, totes dues activitats gratuïtes i obertes a tothom.

Estem molt satisfets de l’assistència que hem tingut en edicions anteriors.
És una visualització dels objectius que busquem, conscienciar la població dels hàbits per millorar la mobilitat i buscar alternatives al vehicle privat
Joan Roca, regidor de Medi Ambient

La primera activitat, la pedalada, es farà aquest diumenge 18 de setembre. Com ja s’ha fet en anteriors edicions, la pedalada, lúdica i festiva, serà apta per a tots els públics. El recorregut, d’uns 5,3 km, es farà pel nucli urbà, amb inici i final a la plaça de l’Ajuntament. Tot i que la pedalada començarà a les 10 del matí, caldrà que els participants es presentin 30 minuts abans, per inscriure’s i recollir la matrícula per penjar a la bicicleta.

La segona activitat, la caminada, es farà el dimecres 28 de setembre i transcorrerà per una de les rutes saludables del municipi, dissenyades i pensades per facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària de la ciutadania. Aquesta caminada, oberta a tothom, s’ha fet coincidir amb les activitats de la 18a Setmana de la Gent Gran. Començarà a les 9.30 h i tindrà com a punt de trobada l’Espai Cultural Can Bisa.