Una exposició ensenya als infants a “Cuidar-se les dents”

L’exposició itinerant, organitzada per la Diputació de Barcelona, “Cuida’t les dents” es pot veure fins al dimecres 19 de febrer al Centre d’Atenció Primària Doctor Masriera. La mostra té com a objectiu promoure uns hàbits saludables d’higiene bucodental entre la població infantil. Tenir cura de les nostres dents s’hauria de convertir en un dels hàbits més importants del nostre dia a dia per aquest motiu aquesta exposició pretén donar a conèixer als infants, la importància que té la salut bucodental per a les seves dents i les conseqüències que poden patir de no seguir els consells que recomanen els professionals.

Aquesta exposició s’adreça a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys, i va acompanyada d’una guia que conté activitats directament relacionades amb els continguts exposats, per poder treballar-los a l’aula després de les visites escolars.

És molt important que els més petits de la casa vagin interioritzant les rutines que comporten una bona salut a la boca. Respatllar-se les dents després de cada menjada és un hàbit que cal reforçar en les edats primerenques.