Un vilassarenc, al dejuni de Montserrat per l’alliberament dels presos polítics

Manel Morera és l’únic vilassarenc que ha pres part en el dejuni convocat per l’ANC al Monestir de Montserrat per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels que són fora. Hi va entrar aquest dilluns i en surt dimecres al vespre. No ha ingerit res sòlid en tres dies i, per fer passar la gana, glop d’aigua amb gas.

Manel Morera assegura que es troba “en perfecte estat” i fa broma assegurant que es pensava “que seria més dur“. Porta des de dilluns sense ingerir cap aliment sòlid i només beu aigua. Marxa aquest dimecres al vespre després de tres dies de dejuni solidari. Explica com passen les hores al monestir. Realment, no hi ha temps per avorrir-se: conferències, debats, trucades de familiars, visites de personalitats…

En el moment de fer l’entrevista en directe al programa Parlant de Tot de Vilassar Ràdio hi ha 12 persones fent el dejuni. Tots estan en perfecte estat de salut i vigilats per un equip mèdic. El vilassarenc ja ha trobat la solució per fer-se passar la gana: glop d’aigua amb gas per inflar l’estòmac.

En Manel Morera volia portar el dejuni a Vilassar de Mar. La manca d’espais al nostre municipi que es poguessin habilitar per fer aquesta acció l’ha empès a agafar el cotxe i enfilar cap el Monestir de Montserrat. Quan en Manel Morera surti no podran fer un gran tiberi. Els metges recomanen fer una petita dieta per anar acostumant, un altre cop l’estòmac al menjar sòlid.