Un total de 16 equips s’apunten a les segones 24 hores de futbol sala del club Sant Joan

Espectacular. Un total de 16 equips s’han inscrit a les segones 24 hores de Futbol Sala de Vilassar de Mar, organitzades pel Club Esportiu Futbol Sala Sant Joan. L’expectació per aquest torneig és tanta que molts equips s’han quedat fora un cop tancades les inscripcions. Aquest dilluns a la tarda es fa el sorteig, en directe per Instagram, del quadre de competició.

Una competició que arrencarà aquest divendres a les 21 de la nit i acabarà l’endemà a les 20.00 de la tarda. Les segones 24 hores FS han tingut una excepcional acollida. La majoria d’equips que es van presentar a la primera edició, que era reservada a 12 places, han repetit i molts han quedat fora. Els participants venen de poblacions properes a Vilassar de Mar. Així hi haurà equips de Mataró, Vilassar de Dalt, Premià de Mar….

Per tant, gran èxit d’aquesta iniciativa del Futbol Sala Sant Joan. Pensada, de moment, només per a equips masculins i amb l’edat mínima de 16 anys per prendre-hi part. Aquest dilluns a la tarda, en directe i a partir de les set de la tarda, es farà en el compte d’instagram del club vilassarenc el sorteig del quadre al compte 24 hores vdm

Els premis seran els següents: hi haurà un primer premi de 2 ampolles a Cocoa o Classic i sopar a La Parada; el segon premi és un sopar a Can Pa amb Tomàquet i la primera copa al Bardemar. El tercer premi serà un pernil de Carns Boher. Hi haurà premis per al porter menys golejat i al màxim golejador.