Un Sant Jordi carregat de propostes

La Diada de Sant Jordi torna a tenir un paper destacar al calendari vilassarenc. Els actes comencen aquest divendres amb el lliurament dels premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot Vilassar de Mar 2015 i continuen amb una programació on les parades de llibres, la presentació de novetats literàries o l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi no hi faltaran.

 

PROGRAMACIÓ

Divendres 17 abril 

19.30 h Veredicte i lliurament dels premis de la Mostra Literària Mn. Pere Ribot Vilassar de Mar 2015. Biblioteca Municipal E. Lluch. (La Tropa Teatre i Regidoria de Cultura)

Dissabte 18 abril 

11 h Esmorzar literari: Teixint històries i altres, a càrrec d’ex-alumnes dels tallers d’escriptura de Raquel Picolo. Jardí Biblioteca Municipal E. Lluch

19.30 h Presentació del llibre d’Agustí Martín, Oh magnífic Vilassar. Sala Cultural Maria Roser Carrau. (Bricbarca)

Diumenge 19 abril 

10 h Parades de venda de llibres i roses de les entitats. Plaça de l’Ajuntament i carrer Sant Pau

12 h Sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell. Plaça de l’Ajuntament. (Amics de la Sardana)

18 h Concert de Sant Jordi, a càrrec de l’Orfeó Andorrà i la Coral Englantina. Ateneu Vilassanès. (Coral Englantina)

18.30 h Escenificació de la llegenda de Sant Jordi. El seguici del cavaller es concentrarà a la plaça de l’Ajuntament, i el del drac davant de l’Escola Vaixell Burriac, a les 18 h, per sortir cap a la plaça Picasso, on es representarà la llegenda. Plaça Picasso. (AVAL, Hípica Rossell, La Tropa Teatre)

Dilluns 20 abril

18 h Lectura de poemes i textos. Per celebrar Sant Jordi el grup de lectura de Viladona proposa una trobada on podreu llegir o escoltar poemes i textos que hagin emocionat i es vulguin compartir. Hotel d’entitats. (Viladona)

Dimecres 22 abril 

20 h Reserva la teva novetat! Exposició de novetats de Sant Jordi. Tots els usuaris poden reservar les novel·les que els interessin, fins al 29 d’abril. Biblioteca Municipal E. Lluch

20 h Retransmissió en directe: Històries, espai conduït per Sílvia Cantos adreçat a tots els amants de la lectura i aquells que vulguin descobrir noves aventures i nous autors. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Vilassar Ràdio)

21 h Presentació del llibre Una novel·la pulp, de Damià del Clot, amb la presència de Daniel Estorach, escriptor i guionista; Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte i l’autor. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Llibreria Índex)

Dijous 23 abril

matí i tarda Parades de venda de llibres i roses. Carrers de Vilassar de Mar

17.30 h L’hora del conte: La llegenda de Santa Jordina, a càrrec del narrador Ulldistret. Biblioteca Municipal E. Lluch

18 h Poemes al món, a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal d’Adults i del CPNL. Lectura de poemes en la llengua materna dels alumnes: català, castellà, italià, quítxua, àrab, romanès, fula i francès, acompanyats de música, i després hi haurà un pica-pica. Sala cultural M. Roser Carrau. (CPNL i Escola Municipal d’Adults)

Dimarts 28 abril 

17.30 h Nascuts per llegir: Batec de contes, a càrrec de la narradora Sherezade Bardají. Biblioteca Municipal E. Lluch