Un pessic del cinquè premi de la Loteria de Nadal cau a Mataró

Aquest any, el sorteig de nadal de la Loteria Nacional, celebrat al Teatro Real de Madrid, ha repartit més de 2.300 milions d’euros en premis, uns 70 milions més que l’any passat. Un pessic molt petit del segon cinquè ha caigut a Mataró, on ahir dimecres a la tarda es va vendre una butlleta d’aquest número. Els catalans s’han gastat al voltant de 400 milions d’euros, una mitjana d’uns 60 euros per persona i cada vilassarenc una mitjana de 40 euros, dos dècims per persona. L’anècdota del sorteig, que s’ha iniciat a les 9 del matí, és que alguna bola s’ha encallat i algunes persones que estaven presenciant el sorteig al Teatro Real han anat disfressades.

El primer premi ha estat per al número 66513, que ha repartit 4.000.000 a la sèrie, i ha estat venut a Madrid

El segon premi ha estat per al número 4536, que ha repartit 250.000 euros a la sèrie, venut a Barcelona, Salou, Calafell, Vic, Abrera, Castelldefels, Esplugues, l’Hospitalet de Llobregat, Vilobí d’Onyar, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Rives, Viladecans, castell Platja d’Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i a Vinyols i els Arcs.

El tercer premi ha estat per al número, 78748, que ha repartit 500.000 euros a la sèrie, ha caigut íntegrament a la localitat de San Adrián (Navarra).

 
Pel que fa al quart premi, que ha repartit 200.000 euros a la sèrie:
El primer quart premi ha estat per al número 59444, venut a Sort, Barcelona, Manlleu, Roses, Batea, Palma de Mallorca, Huelva, Alacant, Bilbao, Alcalá de Henares i Vigo.
El segon quart premi ha estat per al 07211, venut a Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, a diverses poblacions de tot Espanya com Andorra (Teruel) i a Andújar (Jaén)

 

Pel que fa al cinquè premi, que ha repartit 60.000 euros a la sèrie:
El primer cinquè premi, 22259, ha estat venut a Barcelona, Llançà, Lloret de Mar, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, i a diverses localitats valencianes com Manises, Gandia o l’Alcúdia.
El segon cinquè premi, 19152, ha caigut a Sort, Barcelona, Sant Salvador de Guardiola, Mataró, Mollerussa i Figueres
El tercer cinquè premi, 39415, ha estat venut a Vic.
El quart cinquè premi, el 70264, ha caigut tot a València.
El cinquè cinquè premi, 91917, ha estat venut a Alacant, Càceres, Madrid, Múrcia, Cadis, La Corunya, Lleida, i Saragossa.
El sisè cinquè premi, 60272, ha caigut a Barberà del Vallès, Badajoz, Madrid, Álava, Burgos, València, Albacete, Biscaia, Almeria, Sant Andreu de la Barca, Cadis, Benidorm Elx, Àvila, Alcúdia, Càceres, Còrdova, Tarragona, entre d’altres.
Es setè cinquè premi 68981, ha estat venut a Madrid, Toledo, Lleida, Sort i Barcelona, entre altres ciutats.
El vuitè cinquè premi, 03371, ha caigut a Barcelona, La Corunya, Madrid, València, Cadis, Granada, i L’Hospitalet, entre altres ciutats.

 
El reintegrament, valorat en 20 euros per dècim dècims, ha estat per a les butlletes acabades en 3.