Un munt de propostes per celebrar la Castanyada més terrorífica

Un any més, a la vigília de Tots Sants, se celebra la tradicional nit de la Castanyada o de Halloween. A Vilassar de Mar es realitzen un munt d’activitats i propostes dirigides als nens i nenes per gaudir d’una nit terrorífica.

  • La Tropa Teatre serà l’encarregada de fer-nos por amb el seu espectacle Horror Psychosis que representarà, a la Sala Carrau de l’Espai Cultural de Can Bisa, aquest divendres i dissabte. Des de les 7 de la tarda a les 10 de la nit. El preu de l’entrada és de 3 euros i no es recomana l’espectacle per a menors de 10 anys.
  • D’altra banda, a l’Escola del Mar, els alumnes de sisè, i en el marc de les activitats que realitzen per recaptar diners per al viatge de fi de curs, han dissenyat un veritable Passatge del Terror. Aquest dijous, des de les 9 del vespre i fins la mitjanit. El preu de l’entrada és de 2 euros. També han pensat en una zona terrorífica per als més petits que costarà un euro.
  • Per la seva banda, el Tucutuc, la ludoteca del Barato, i com ja és tradició, prepara, un any més, el seu Passatge del Terror. Per aquest dimecres i dijous des de les 6 de la tarda i fins les 9 de la nit amb entrada de franc. El Tucutuc, recordem-ho, és al carrer de Quatre Camins número 11.
  • També s’apunten a la tradicional nit de la Castanyada, els veïns i veïnes del carrer de Sant Llorenç que decoraran, aquest dijous, el tram de carrer comprés entre els números 1 i 28. Sota la decoració més terrorífica de Halloween, a partir de les 8 de la tarda se celebrarà l’actuació dels alumnes de l’escola de ball Soul Train Dance School. En cas de pluja, l’acte es traslladaria a dissabte

La Caseta de l’Arbre, ubicada al carrer Santa Maria 46, organitza amb motiu de Halloween “Pels de punta. Centre d’Estètica i perruqueria” aquest dijous a les 7 del vespre.

Al marge, les múltiples activitats pròpies que celebren els centres educatius i les escoles bressols del nostre municipi per tal que, aquest dijous a la tarda, sigui ben especial.