Un joc de rol inaugura l’Espai Jove de Nit, a Can Jorba

Amb un joc de rol arrenca, aquest divendres, l’Espai jove de nit. Una iniciativa que s’emmarca dins del Pla Local de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar sorgida de la dinamització dels propis joves. Se celebrarà tots els primers divendres de mes a l’espai de Can Jorba i busca oferir una alternativa d’oci nocturn per a la franja d’edat que va dels 16 als 30 anys. L’horari? De 10 a una de la matinada. Lobo és el joc de rol amb el qual els propis joves han decidit encetar, aquest divendres, les propostes d’aquest Espai Jove de Nit. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Montse Gual, explica que la proposta va sorgir de la Taula de Dinamització de Can Jorba, integrada dins del Pla Local de Joventut

La proposta és idear un espai dinàmic, que creixi i que evolucioni, segons les pròpies necessitats del jovent. Propostes diferents, com apunta Gual, que avança que ja estan pensant en la propera activitat de novembre. La dinamització és dels propis joves, com recalca Gual. I és que l’Espai Jove de Nit sorgeix com a proposta per solucionar la manca d’oferta per a l’oci nocturn per als joves de Vilassar de Mar.

Des de la Regidoria de Joventut es vol que els i les joves de Vilassar de Mar vegin Can Jorba com un espai propi. #joventutvdm és l’etiqueta que canalitza tot el cabdal de propostes i informacions.