Última hora: La neu pot afectar qualsevol punt del Maresme entre les 6 i les 8 del matí demà dimecres

Última hora de la previsió del temps: Meteomar ha informat que aquest dimarts 27 de febrer continua marcat per les baixes temperatures. De fet, ahir dilluns 26 de febrer es va veure nevar en molts punts del Maresme,fins i tot la neu va arribar a agafar el terra en alguns sectors a prop de la costa. Avui ens hem llevat al matí amb un ambient de rigorós hivern, amb temperatura mínima de 7 graus sota zero a la zona del Montnegre, cap a l’interior de la comarca.La propera nit, amb l’arribada d’una pertorbació que demà dimecres 28 de febrer ens portarà pluja a tota la comarca i pot nevar a qualsevol cota.

Aquesta propera nit-matinada, entre les 6, i les 8 del matí de demà, la neu podrà afectar a qualsevol punt de la comarca, i localment podrà nevar amb intensitat entre moderada i forta, es poden acumular entre 5 i 10 centímetres de neu, però cap a les 8 del matí de demà es preveu que aquesta neu es converteixi en aigua a bona part del Maresme, si més no, per sota dels 200 metres d’alçada, i per tant es desfarà la neu caiguda i a partir d’aquí la cota de neu anirà paulatinament pujant, i demà cap al migdia ja plourà fins i tot a les zones més altes del Montnegre.

Per tant, demà dimecres pluges abundants però en un primer moment seran en forma de neu i després es convertirà en aigua que desfarà la neu caiguda. En quant a les temperatures, demà començaran a pujar de forma clara, les màximes, que avui dimarts han assolit els graus, demà arribaran als 8 o 9 graus a les hores centrals del dia, amb vents que bufaran fluixos de mar cap a terra i amb una situació marítima dominada per la maror.

Dijous 1 de març hi haurà força núvols i risc d’alguna precipitació de caràcter feble i poc important, sobretot entre migdia i primeres hores de la tarda. Les temperatures demà passat seran una mica més altes, tant les màximes com sobretot les temperatures nocturnes.

Consulteu aquí consells davant de nevades i glaçades.