UDC de Vilassar de Mar reclama a CDC la celebració de l’assemblea conjunta per a escollir alcaldable i CDC recorda els acords de la federació

Unió Democràtica de Catalunya de Vilassar de Mar ha fet arribar un comunicat a Vilassar Ràdio on ha explicat que fa més de mig any que està reclamant a CDC una assemblea conjunta per a escollir l’alcaldable de les eleccions municipals de maig de 2015.

UDC ha assenyalat que en la seva darrera assemblea local, celebrada al setembre, es va exigir a CDC que convoqui de manera urgent una assemblea conjunta de la federació per a escollir alcaldable.

UDC considera que CDC “es nega sistemàticament a convocar l’assemblea conjunta negant el dret a decidir de la militància local de CiU” i afegeix que “lamenta profundament” aquesta actitud, ja que trenca “la bona harmonia que hi ha des de fa anys en el sí de la federació local”.

En relació a aquesta qüestió, CDC del Maresme ha enviat un comunicat a Vilassar Ràdio amb les declaracions que ha realitzat el president de CDC al Maresme, Joan Morell, a Europa Press, en què Morell recorda que segons els acords de la federació, “CDC té la capçalera i escull el candidat” i ha assegurat que UDC “té clar que les circumstàncies són aquestes i estan acceptades”. Morell ha remarcat que CDC i UDC es reuneixen per tractar diversitats de temes, però què “no és necessari fer-ho sobre el candidat, perquè ja està decidit”.

Segons Morell, l’agrupació comarcal d’UDC no qüestiona aquests termes i l’assumpte està relacionat únicament amb el grup municipal d’UDC a Vilassar de Mar.