“Tu”, nou single de Judit Neddermann, amb Vernat

 

Després de descobrir-se musicalment i formar un duet que els ha portat per diferents escenaris aquest passat estiu, Judit Neddermann i Vernat han llençat una cançó conjunta, anomenada ‘Tu’.  Produïda per aquest cantant, compositor i productor, aporta a la Judit un so nou i refrescant. Una manera diferent d’acostar-se al pop que resulta ser una perfecta fusió dels dos mons artístics que han anat desenvolupant al llarg de la seva carrera. Un cant a l’amor quan aquest és encara una emoció que no ha aterrat. Nedderman ha explicat que aquesta col·laboració ha estat una alegria i ha estat una experiència molt refrescant, ja que és una altra manera d’abordar una cançó seva i està molt satisfeta del videoclip.

Escrita en català, és l’últim single abans de publicar el seu nou disc previst per l’any que ve, tancant així les tres col·laboracions de 2022, amb Pedro Guerra, Ainoa Buitrago i Vernat.

Els propers concerts previstos de Judit Neddermann:

El 27 d’octubre a les 8 del vespre actuarà amb Darío Barroso i Isaac Coll al Teatre CASYC de Santander.

El 16 de desembre a 2/4 de 9 actuarà amb Olatz Salvador al Teatro Campos Elíseos de Bilbao i el 17 de desembre a les 8 del vespre amb Pau Figueres a la Sala Búho Club de Santa Cruz de Tenerife.

També cal destacar que Judit Neddermann serà una de les artistes convidades al concert que Sopa de Cabra oferirà per conmemorar el 30è. aniversari de la publicació de l’àlbum “Ben Endins”  Aquest concert tindrà lloc al Palau Sant Jordi el 26 de novembre.

En aquest concert de Sopa de Cabra, a més de Judit Neddermann, també hi actuaran Alfred GarcíaBuhosGinestà, Joan Dausà, Ramon MirabetSuuThe Tyets, David Carabén, Els Amics de les Arts, Els CatarresIntana i Xarim Aresté.

I recordeu, nou disc de Judit Neddermann, el 2023