Trombon Wanted ha estrenat “Lágrimas negras”

El grup  de música, Trombon Wanted, nascut a l’Àula de Música, format per professors  i alumnes de l’entitat vilassarenca, ha estrenat aquest passat divendres passat 26 de març a les 11 del matí a Youtube  la versió que han realitzat de la cançó  “Lágrimas negras”,  produïda per Joan Giralt.

L’espai “Parlant de tot”, presentat i produït per Jaume Cabot, ha emès una entrevista a aquesta formació músical mitja hora abans de l’estrena. En concret, han estat presents el director David Jácome, productor Joan Giralt, i pel que fa als altres integrants del grup, han estat presents Elian Sabogal (saxo alt)  , Toni Macià (baix) ,  Lluis  Giralt (bateria) , Eugeni Mas (saxo alt) i Ada Navarro (saxo baríton )

Tots els integrants actuals que formen el grup estan molt il·lusionats amb l’enregistrament d’aquesta peça. Expliquen  que  han aprofitat el confinament per escoltar molta música, de tot tipus d’estils, per assajar molt des de casa a través de viodeoconferència i d’ anar perfeccionant-se en els instruments musicals en què es van especialitzant.  Han crescut músicalment molt des que van incorporar-se a la formació.

Jacomé ha explicat que l’arranjament que ha fet a aquesta versió ha estat pensat per a treure-li profit a tots i cadascun dels músics del  grup, de manera que el treball de cap d’ells no queda en segon pla.

Ha explicat l’evolució de l’estil del grup ha anat evolucionat al llarg dels anys, i s’han introduït noves sonoritats.

Ha subratllat que hi ha dos tipus de música: la ben feta, “amb carinyo, consciència i coneixement” i  la feta per entrar en la part més comercial del món musical. 

Tenen  un  repertori molt ampli i moltíssimes  ganes de trepitjar escenari, quan la situació ho permeti. L’objectiu és fer, a la llarga, temes propis. I pel que fa als temes que versionen, tenen una personalitat tant pròpia i diferent a altres que s’hagin pogut fer per part d’altres formacions,  ja que han recollit influències de diversos estils, que es pot dir que es converteixen en certa manera en temes propis, per com estan versionats.

Han recordat que pel combo han passat en anteriors cursos molts altres professors i  alumnes que han deixat la seva emprempta .Els  troben molt a faltar i guarden un gran record de tots ells.

Des de Trombon Wanyed  conviden a tothom a gaudir de seva  la música i a escoltar i veure el video de  “Lágrimas negras”, que està publicat al canal de David Jacome a Youtube, per escoltar “Lágrimas negras”.