La colla de diables Mansuets de Foc Vilassar de Mar han organitzat, dins dels actes commemoratius del seu 10è. aniversari, una trobada de bestiari, en què participaran 10 colles vingudes d’arreu del Maresme. L’acte, que tindrà lloc dissabte 6 de setembre, començarà a les 5 de la tarda amb la rebuda de les colles a l’escola Pérez Sala; a partir de 2/4 de 7 de la tarda, dances tradicionals a càrrec del grup musical local “No emprenyis la Dolors”, i a continuació actuació de la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar. 

A les 8 del vespre començarà una tabalada fins la plaça de l’Ajuntament, i els tabalers donaran l’inici a la Cursa Burriac Atac. Al voltant de les 10 de la nit, començarà la cercavila de foc, que passarà pel carrer Montevideo, avinguda Arquitecte Eduard Ferrés i Puig, carrer Sant Joan de Mar i plaça Josep Tarradellas. Seguidament, sopar de les colles a l’escola Perez Sala i, a continuació, concert obert a tothom amb l’actuació de Not Yet i Bajo en Calorias.

Cal recordar que els Mansuets de Foc, que pertanyen a l’associació AVAL, han organitzat també una exposició commemorativa del 10è. aniversari  amb fotografies al Museu Monjo (Camí Ral, 30), que es pot veure fins el 12 de setembre.

Leave a Reply